Event & konferenser

Ett event på Cape Wild ger er så mycket mer än bara en vanlig konferens.

Ni får vistas i en naturnära miljö mitt ute i vildmarken, där ni disponerar hela anläggningen för er själva, och väljer upplevelser samt innehåll utifrån ert behov och intresse

Vi anordnar konferenser och event med fokus på samspelet mellan människa och natur i en lugn och trygg miljö.

Som gäst hos oss får ni möjlighet att avnjuta lokalproducerad mat med fokus på vilt. Vi kokar dessutom alltid kaffet över öppen eld. Att dessutom få klappa och mata våra älgar och renar ur egen hand är en upplevelse utöver det vanliga 

Vi erbjuder ett trevligt och annorlunda alternativ till de mötesrum du vanligtvis brukar arbeta i.

Kom till oss och ha trevligt! 

Bröllop, Svensexa, Möhippa, Födelsedagar, After Work eller bara en väldigt trevlig kväll. 

I vår ombonade konferens och grillkåta finns de bästa förutsättningarna för fantastiska middagsarrangemang i form av bröllop, jubileum eller andra högtids­ tillfällen och festligheter i en annorlunda och naturnära miljö . 

Vi ordnar mysiga middagar eller mingel­ arrangemang för både större och mindre sällskap. Varje tillfälle är för oss är helt unikt, så planering och upplägg för varje arrangemang sker tillsammans med er.

VIGSEL BLAND RENAR?

Planerar ni ett annorlunda bröllop? Att gifta sig ute i naturen är sagolikt. Vi kan arrangera er vigsel mitt ute i skogen bland björkar och tallar. Det finns även möjlighet till en stående vigsel mitt bland renar för mindre sällskap. 

 

 

 Ät lunch eller middag mitt ute i vildmarken, bland våra djur.

Maten kan tillagas på Murikka eller över öppen eld. Vi använder oss av de allra finaste råvarorna med allt från lokalt producerad lax till rökt älgsouvas från den norrländska skogen. Du kan välja mellan en två- och tre-rätters-meny.

Om du vill ha en enklare lunch eller middag, har vi bland annat Pure Mooseburger (på älgkött), Souvas eller en värmande soppa att erbjuda.

Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi något just för dig.